Winkeltas bekijken

Over Scentsy

Wie we zijn

Wij zijn dol op het leveren van fantastische geurervaringen – en hoe deze ons leven verrijken. Van ons paradepaardje, geurwax en warmers, tot aan het opbouwen en koesteren van een familie van Consulenten, waar iedereen welkom is én die onze producten verkopen; bij ons draait alles om levens vullen met heerlijke geuren!

In 2004 begonnen mede-eigenaren, Heidi en Orville Thompson, heel bescheiden met een eenvoudig, veilig concept en dit groeide uit tot een veelgeprezen internationaal geurbedrijf, dat een gezinsvriendelijke zakelijke mogelijkheid biedt aan honderdduizenden onafhankelijke Scentsy Consulenten over de hele wereld. Vandaag de dag houden we ervan om mensen met hun herinneringen – en met elkaar – te verbinden door middel van geuren, warmers voor wax, diffusers en draagbare geursystemen (en bovendien tientallen woon-, lichaamsverzorgings-, kinder- en huisdierproducten). We zijn een gemeenschap van mensen die bijdragen, geïnspireerd en aangemoedigd om gewoon onszelf te zijn. We delen het beste van wie we zijn in verschillende landen, culturen en zelfs over oceanen heen. We ervaren de Scentsy Spirit – een gevoel van liefde, aanvaarding, vrijgevigheid en een gemeenschap die tastbaar is wanneer we bij elkaar zijn als één Scentsy-familie.

Onze missie


Een bijdrage leveren aan een betere wereld door toonaangevende, gezinsvriendelijke zakelijke mogelijkheden te bieden voor het verkopen van creatieve, artistieke, hoogwaardige producten die het Hart Verwarmen, de Zintuigen Stimuleren en de Ziel Inspireren.

Onze waarden

Eenvoud

Het is de ongecompliceerde manier van werken die ons definieert.

Oprechtheid

Als het niet echt is, zijn wij het niet.

Vrijgevigheid

We streven ernaar meer te geven dan te nemen.

Scentsy heeft meer dan $ 17,2 miljoen USD gedoneerd aan goede doelen wereldwijd.

Scentsy Vrijgevigheid

Onze partners


We hebben licentiepartnerschappen met verschillende bekende merken:

Awards


 • 2022 Direct Selling Association (DSA):

  Productinnovatie voor de Scentsy Luchtreiniger

  Voor het 14e achtereenvolgende jaar is Scentsy erkend door de DSA — dit jaar in de categorie Productinnovatie voor de Scentsy Luchtreiniger.

 • 2022 Direct Selling News (DSN):

  Beste bedrijven om voor te werken

  Voor de vierde keer heeft Direct Selling News Scentsy opgenomen in de lijst van de zeven Beste bedrijven om voor te werken in de VS, als erkenning voor een fantastische werkomgeving te midden van ongekende uitdagingen.

 • DSN Global Top 100 in 2024

  nummer 22

  Scentsy staat op nummer 22 op de DSN Global 100-lijst voor directe verkoopbedrijven in 2023. Deze erkenning toont de werkelijke impact van het kanaal op de economie, individuen en de gemeenschappen die ze bedienen.

 • Idaho Private 100-lijst 2023

  Voor het 14e jaar op rij werd Scentsy erkend als een van de Idaho Private 100-bedrijven.

Kom ook bij de Scentsy-familie!

Scentsy Consulenten delen de kracht van geur en hebben de mogelijkheid om wereldwijd een verschil te maken. Zij zijn het hart en de ziel van onze inspanningen.

Word Consulent

Heel veel bedrijven beweren dat ze een familie zijn, maar bij Scentsy is het echt zo. Onze medewerkers zijn familie, en onze familie geven we het beste.

Carrièremogelijkheden op het hoofdkantoor

Laat je inspireren door #ScentsySnapshot

Directe verkoop, Scentsy-stijl


Zo werkt het

Scentsy-producten worden verkocht door onafhankelijke Consulenten die ‘hosts’ vragen om vrienden en familie uit te nodigen voor een Scentsy-party bij hen thuis, in een koffiebar, voor een Facebook-evenement of zelfs een snelle, eenvoudige mand-party.

Contributie

We zijn met trots lid van de Direct Selling Association (DSA) en onze leidinggevenden zitten in verschillende DSA-comités. Met veel passie zien wij directe verkoop als een weg om je eigen bedrijf op te bouwen.

Lees meer over de Direct Selling Association.