Winkeltas bekijken

Hoe Scentsy op de coronavirus (COVID-19)-pandemie reageert

Voor het laatst geüpdatet om 23.00 GMT 22 april 2020

Een boodschap van Heidi & Orville Thompson

Bij Scentsy hebben we het vaak over familie en relaties. Onze hele cultuur draait om het samenbrengen van mensen, het creëren en herbeleven van herinneringen, en ontzettend veel hugs. Dus toen het coronavirus in de krantenkoppen begon te verschijnen, en de hele wereld begon te veranderen, deden wij dat ook.

Nu de wereld samen tegen deze pandemie vecht, focussen we ons op het beschermen van onze klanten, onze Consulenten en onze medewerkers middels significante aanpassingen in de manier waarop we werken om jullie favoriete geurproducten aan jullie te leveren.

Consulenten en Scentsy-medewerkers werken op een veilige en zorgvuldige manier om aan de vraag te voldoen en tegemoet te komen aan de verwachtingen van degenen die op ons vertrouwen voor de heerlijke geuren in hun leven. Gedurende deze onzekere tijden doet het ons plezier om een moment van rust en normaliteit te brengen, en we zijn vereerd daarin een bijdrage te kunnen leveren.

Heidi & Orville Thompson
Scentsy Mede-eigenaars en Co-CEOs

Bescherming van klanten

Terwijl de omstandigheden over de hele wereld continu veranderen, blijven we toegewijd aan de veiligheid van onze klanten door eenvoudig, contactloos bestellen te bieden via de Persoonlijke website van de Consulent, en bovendien het gemak van het opzetten van periodieke verzendingen van je favoriete Scentsy-producten met ons Scentsy Club-programma. Alhoewel we allemaal van een goede party houden, zijn online party’s de enige party’s die Consulenten op dit moment houden. Bekijk de website van je Consulent voor informatie hoe je online een party kunt hosten en nog steeds Hostbeloningen kunt verdienen. En hoewel Consulenten altijd weer uitkijken naar de lach op het gezicht van hun klanten wanneer ze Scentsy-bestellingen afleveren, raden we op dit moment aan om alle bestellingen rechtstreeks vanaf het distributiecentrum naar de klant te verzenden om het risico op niet-essentieel contact te verminderen.

Bescherming van Consulenten

Scentsy Consulenten zijn het gezicht van ons bedrijf, en reiken uit naar miljoenen Scentsy-liefhebbers over de hele wereld, vaak vanuit het gemak en het comfort van hun eigen huis. Dus zijn we nu, meer dan ooit, trots dat we een werk-vanuit-huis-opportunity bieden aan meer dan 130.000 Onafhankelijke Scentsy Consulenten, waardoor ze commissie kunnen blijven verdienen en hun doelen kunnen bereiken. Alle Consulenten kunnen zich abonneren op een Persoonlijke website vanaf waar ze producten kunnen verkopen, virtuele Scentsy-party's kunnen houden en nieuwe Consulenten kunnen uitnodigen om zich aan te sluiten bij hun team — en dat allemaal zonder iemand in persoon te ontmoeten. En met onze optie om producten rechtstreeks te verzenden, hoeven Consulenten de producten niet persoonlijk bij hun klanten af te leveren.

Bescherming van medewerkers

Terwijl Scentsy in staat is om wereldwijd te blijven opereren, hebben we alle Scentsy gebouwen voor het publiek gesloten. We hebben onze schema’s voor het schoonmaken en desinfecteren uitgebreid om alle medewerkers te beschermen. Onze bedrijfssportschool, kantines en ontmoetingsplaatsen zijn tijdelijk gesloten. Onze cafetaria en koffiebar op locatie zijn geopend met restricties om bijeenkomsten van medewerkers te vermijden. Alle ingangen van onze gebouwen zijn voorzien van borden om alle medewerkers die een verhoogd risico lopen eraan te herinneren niet naar het werk te komen. Door ons flexibele aanwezigheidsbeleid kunnen medewerkers zich indien nodig focussen op zowel hun persoonlijke gezondheid als die van hun gezinnen. We hebben blijvende thuiswerkplekken geïmplementeerd voor medewerkers die hun werk op afstand kunnen uitvoeren. Voor degenen die zich erbij op hun gemak voelen en in staat zijn om op locatie te werken, hebben we de werkplekken en werkroosters opnieuw ingedeeld rekening houdend met de sociale afstand, en iedereen draagt consequent mondkapjes en plastic handschoenen. Tenslotte worden alle medewerkers aangemoedigd hun situatie met onze HR-afdeling te bespreken en te besluiten wat de beste werkoplossing voor hen en hun gezin is.