Winkeltas bekijken

Kom bij Scentsy!

Begin jouw Scentsy-avontuur.

Word in februari Consulent en ontvang extra Scentsy Schoonmaakproducten!

Nieuwe Consulenten die in februari* met Scentsy beginnen, ontvangen extra Scentsy Schoonmaakproducten bij hun Starterskit Overgang — geweldig om een voorsprong te maken op de grote schoonmaak!

*Om voor deze promotie in aanmerking te komen moet een Consulent zich inschrijven tussen donderdag 1 februari om 9.00 uur en vrijdag 1 maart om 9.00 uur (lokale tijd).

Waarom Scentsy?

Er zijn ontzettend veel goede redenen om Scentsy Consulent te worden, van topevenementen tot levenslange vriendschappen, maar dit zijn de voornaamste redenen:

Verdien extra inkomen

Scentsy verkopen is een eenvoudige en leuke manier om wat extra inkomen te verdienen met een grote variëteit producten waar iedereen van houdt.*

Werk waar dan ook, wanneer je maar wilt

Scentsy geeft je de vrijheid om dat evenwicht tussen werk en privéleven te bewaren - en tijd te hebben voor wat het belangrijkst is.

Ontdek de wereld

Een van de grootste voordelen van werken voor Scentsy is dat je een volledig vergoede reis naar een geweldige bestemming kunt verdienen. Pak je koffer maar vast in!

*Zie hoeveel Scentsy Consulenten verdienen

Mijn Scentsy Starterskit

Alles wat je nodig hebt om je bedrijf te starten.

Exclusief lokale belasting en verzendkosten. Inhoud kan variëren.

Hoeveel kan ik verdienen?

Verdien 20% in Scentsy-commissie, plus bonussen en extraatjes.*

Omzet† Potentieel inkomen
€295 €47,97
€600 €97,56
€900 €146,34
€1,200 €195,12

*Vrijwaring: Verdien 20 procent over de eerste 1000 punten in levenslang Persoonlijk Verkoopvolume (PRV) en vervolgens 25 procent over alle omzet daarna.
† inclusief btw

*Scentsy Compensatieschema *Inkomensverklaring
De wereldwijde geurmarkt zal naar verwachting tot 2026 elk jaar met gemiddeld 5,9 procent groeien.

Maak kennis met je Sponsor,

joke de busscher

Ik ben er voor je, bij elke stap!

Vragen?

Als Onafhankelijk Scentsy Consulent run je je eigen bedrijf dat voor een commissie Scentsy-producten mag verkopen. Je hebt de vrijheid om te bepalen waar en wanneer je werkt. Je kunt je commissie verhogen door meer producten te verkopen en door een team op te bouwen om bonussen te verdienen op producten die door je teamleden worden verkocht.

De Scentsy-familie heeft deze niet te omschrijven kwaliteit — we noemen het de Scentsy Spirit. Want hoe kun je de passie, aanmoediging, drive en het enthousiasme van meer dan 250.000 unieke mensen die samen een groter doel nastreven, anders noemen? Daarom vinden wij dat Scentsy het beste directeverkoopbedrijf is.

De meeste Scentsy Consulenten beginnen omdat ze van de producten houden; en ze blijven omdat ze van de Scentsy-familie gaan houden. Daarna groeit het aantal redenen alleen maar: van extra inkomen verdienen, de flexibiliteit om te werken wanneer en waar je maar wilt, tot het willen verdienen van een incentivereis.

Klik op 'Word Scentsy Consulent' bovenaan de Persoonlijke website (PWS) van je Consulent, selecteer je Starterskit en volg de stappen om je aan te melden. Je kunt ook een party hosten en een Hostbeloning verdienen, die je kunt gebruiken voor de aankoop van een Host-exclusieve Starterskit met onze Verdien een kit-optie. Je hebt een betaalkaart, een creditcard of een van onze geaccepteerde digitale betaalmethoden nodig om voor je Starterskit te betalen.

Je hoeft alleen de huidige prijs van de Starterskit (plus lokale belasting en verzendkosten) te betalen als je je inschrijft.

Onze traditionele Starterskit heeft alles wat je nodig hebt om bij Scentsy aan de slag te gaan: een van de best verkochte warmers, geurwastesters, catalogi, bestelformulieren, een gratis abonnement van drie maanden op je eigen PWS, productmonsters en meer. (Inhoud kan variëren.)

Onze traditionele Starterskit is € 99 plus lokale belasting en verzendkosten. Of je kunt een party organiseren en je verdiende producttegoed gebruiken voor een Host-exclusieve Starterskit om zelf Scentsy Consulent te worden.

Je moet de wettelijke leeftijd of de leeftijd van meerderjarigheid hebben in het land waar je op het moment van inschrijving woont. Daarnaast moet je een wettige ingezetene zijn van het land waar je je wilt inschrijven, en een geldig persoonlijk identificatienummer (zoals een burgerservicenummer of werknemersidentificatienummer) hebben. Verder moet je akkoord gaan met de Onafhankelijke Consulentenovereenkomst en een Starterskit kopen.

Commissie is de compensatie die je verdient voor je persoonlijke verkoop van Scentsy-producten die voor commissie in aanmerking komen Klik hier om Scentsy's Compensatieschema te zien.

Consulenten verdienen 20% over de eerste 1000 punten in Persoonlijk Retailvolume (PRV) en 25% over alle PRV daarna, plus een bonus van maximaal 9% over het Persoonlijk Groothandelsvolume (PWV) gebaseerd op rang, en een verkoopbonus van 5% als de maandomzet meer dan 2000 punten in PRV bedraagt. In aanvulling op de commissie die je over je omzet verdient, kun je ook verschillende bonussen verdienen op basis van de prestaties van je team. Klik hier om Scentsy's Compensatieschema te zien.

PRV staat voor Persoonlijk Verkoopvolume en is de totale puntwaarde van door jou verkochte producten die in aanmerking komen voor commissie, en is hoe Consulenten commissies betaald krijgen. Alle producten hebben een PRV-waarde die vervolgens wordt omgerekend naar de lokale valuta met een PEG-ratio specifiek voor elk land.

Je moet in ten minste één maand binnen een aaneengesloten periode van vier maanden een omzet genereren die resulteert in 200 PRV-punten of meer. De 200 PRV-punten kunnen verdiend worden door individuele bestellingen van klanten, partybestellingen of online bestellingen via je PWS.

Dat is aan jou. Hoe meer je als Scentsy Consulent werkt, hoe meer je kunt verdienen. Klik hier om Scentsy's Compensatieschema te zien. Zie de Inkomensverklaring voor informatie over wat Consulenten gemiddeld verdiend hebben.

Alle betalingen van Consulenten aan Scentsy moeten worden gedaan via een creditkaart, betaalpas, via je Consulent-betaalportaal, of via betaalmethoden die specifiek zijn voor jouw land. Vraag je Consulent om meer informatie. Scentsy accepteert geen contant geld, postwissels of cheques. Het staat je echter vrij om welke betalingswijze dan ook van je klanten te accepteren.

Scentsy is gebouwd rond party's. Je kan thuis party's, mandparty's, een open huis of online party's houden en je kunt via je PWS bestellingen accepteren.

Alle actuele Consulenten wereldwijd komen in aanmerking om incentives te verdienen, waaronder reizen en andere prijzen, door aan specifieke activiteitsverplichtingen te voldoen. Ben jij klaar voor je volgende avontuur? Vraag je Consulent of Sponsor over de vereisten waaraan je moet voldoen om de huidige incentivereis te verdienen.

Nee, maar Consulenten die nieuwe teamleden sponsoren, verdienen na verloop van tijd vaak meer PRV en hebben zo'n 60% hogere kans om lange tijd bij Scentsy te blijven!

Voormalige Consulenten worden altijd aangemoedigd om hun account opnieuw te laten activeren. Er geldt een minimale wachtperiode van drie maanden als je account geannuleerd is wegens inactiviteit of zes maanden als je account om een andere reden geannuleerd is. Kijk in Workstation Lite om te zien wanneer je account opnieuw geactiveerd kan worden. Terugkerende Consulenten hebben de optie een Terugkeerkit te kopen om hun bedrijf weer op te starten.

Scentsy is een partyplanbedrijf. Een party is een sociaal evenement (meestal bij iemand thuis, in persoon of online) waar onafhankelijke Consulenten producten promoten die ze zelf kiezen uit Scentsy's productlijnen. Dankzij het partyplanningmodel kunnen Consulenten meerdere klanten tegelijkertijd producten uit laten proberen.

We adviseren je altijd om eerst contact met je Sponsor of je team op te nemen — zij zijn een waardevolle bron! En het hoofdkantoor biedt talrijke trainingsmogelijkheden en online hulpmiddelen. Consulentenondersteuning is van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur beschikbaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt. Bel 0800 - 022 62 18. Wij bij Scentsy staan bij iedere stap voor je klaar.

Hoewel we geen traditionele korting bieden, kunnen Scentsy Consulenten hun eigen Scentsy-party's organiseren en profiteren van onze gulle Hostbeloningen om gratis producten en producten voor de helft van de prijs te ontvangen.