Winkeltas bekijken

Veelgestelde vragen

Vind Antwoorden Op Veelgestelde Vragen!

Scentsy is een directeverkooponderneming en een internationale leider in huis- en persoonlijke geuren, die stijlvolle, innovatieve en klantspecifieke producten aanbiedt die het hart verwarmen, de zintuigen doen opleven en de ziel inspireren. De producten van Scentsy worden verkocht door een netwerk van Scentsy-consulenten in 11 landen.

De Scentsy Diffuser vult de lucht met heerlijk ruikende, volledig natuurlijke en etherische Scentsy oliën van wereldklasse, terwijl de belangrijkste productlijn van geurige wax in Scentsy Bars in de ambachtelijke warmers een veilig, persoonlijk alternatief vormen voor traditionele kaarsen. Aanvullende productlijnen zijn onder meer geuren voor onderweg, wasverzorging, inventieve schoonmaakoplossingen en luxueuze persoonlijke verzorgingsproducten voor vrouwen, mannen en kinderen met de exclusieve Scentsy-geuren.

Een kaars zonder kaarsenpit is een uiterst geurig stuk wax dat wordt verwarmd om de geur in de lucht vrij te geven. Omdat de wax voorzichtig wordt verwarmd in plaats van verbrand, kan deze meer geurolie bevatten dan een traditionele kaars. En omdat er geen vlam is, is er geen rook of roet. Scentsy-kaarsen zonder pit Scentsy Bars zijn een veiliger alternatief voor traditionele kaarsen.

De prachtige warmers van Scentsy bevatten een lampje met laag Watt-verbruik of een verwarmingselement dat langzaam de wax van de Scentsy Bar laat smelten. Zo vul je je huis met een van de meer dan 80 verschillende en langdurige geuren.

De Scentsy-kaarsen zonder pit en de geurproducten voor in huis worden gemaakt in de uiterst moderne productiefaciliteiten van Scentsy in Meridian, Idaho in de Verenigde Staten. Onze warmers worden door Scentsy ontworpen en worden volgens onze exacte specificaties vervaardigd door deskundige vaklieden bij onze productiepartner in China.

Scentsy is een directeverkooponderneming met een verkoopteam van onafhankelijke Scentsy-consulenten die onze producten verkopen via huis- en online party's, beurzen, tentoonstellingen en inzamelingsacties. Scentsy-producten zijn echt ideaal voor een vrolijke en vriendelijke partyomgeving!

Ja. Scentsy geeft twee keer per jaar een nieuwe catalogus uit: een in februari voor het Voorjaar/Zomerseizoen en een in augustus voor het Najaar/Winterseizoen. We brengen ook speciale seizoenscollecties rond de feestdagen uit! Vraag een catalogus aan bij je Scentsy Consulent of bekijk de catalogus online door op de link 'Catalogus downloaden' hierboven te klikken.

Neem contact op met je Scentsy-consulent om een bestelling te doen of een party te organiseren. Als je geen consulent hebt, klik dan op de link 'Een consulent zoeken' aan de bovenkant van de pagina om er een bij jou in de buurt te vinden! De beste manier om Scentsy-producten te kopen, is door een party te organiseren. Je consulent brengt geurtesters, producten om uit te stallen en alles wat je verder nodig hebt. Nodig je vrienden uit om kennis te maken met Scentsy en heb veel plezier! En wat het mooiste is? Als gastheer/vrouw kun je een Hostbeloning verdienen en producten voor de helft van de prijs kopen voor de omzet die op jouw party wordt gedraaid.

Feiten en weetjes

Over Scentsy

Scentsy is een directeverkooponderneming en een internationale leider in huis- en persoonlijke geuren, die stijlvolle, innovatieve en klantspecifieke producten aanbiedt die het hart verwarmen, de zintuigen doen opleven en de ziel inspireren.

De Scentsy Diffuser vult de lucht met heerlijk ruikende, volledig natuurlijke en etherische Scentsy oliën van wereldklasse, terwijl de belangrijkste productlijn van geurige wax in Scentsy Bars in de ambachtelijke warmers een veilig, persoonlijk alternatief vormen voor traditionele kaarsen.

Aanvullende productlijnen zijn onder meer geuren voor onderweg, wasverzorging, inventieve schoonmaakoplossingen en luxueuze persoonlijk verzorgingsproducten voor vrouwen, mannen en kinderen met de exclusieve Scentsy-geuren. De producten van Scentsy worden verkocht via een netwerk van onafhankelijke consulenten die een thuisbusiness runnen in Noord-Amerika, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland.

Bedrijfsfeiten

  • Opgericht in 2004
  • Hoofdkwartier in Meridian, Idaho in de Verenigde Staten
  • Distributiecentra in Meridian, Idaho, VS; Lexington, Kentucky, VS; Coppell, Texas, VS; Sydney, New South Wales, Australië; en Warschau, Polen
  • Is geproduceerd in Meridian, Idaho in de Verenigde Staten
  • Actief in de Verenigde Staten en haar territoria, Canada, Mexico, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland, met alleen verkoopoperaties in Italië, Polen en Luxemburg
  • In particulier bezit, eigendom van en geëxploiteerd door Orville en Heidi Thompson
  • Eerste locatie was een zeecontainer van 12 meter lang op een kleine schapenhouderij in Idaho
  • Bedrijfswerknemers: Meer dan 1000
  • Verkoop-/distributiemethode: Directe verkoop, partyplanning
  • Onafhankelijke consulenten (distributeurs): 100.000 en nog steeds groeiend