Winkeltas bekijken

Scentsy Club

Kom nooit zonder je favoriete producten te zitten!

Wil je meer informatie over Scentsy Club?

Zonder je favoriete Scentsy-producten komen zitten kan een nachtmerrie zijn! Dankzij Scentsy Club worden je Scentsy-verbruiksartikelen (oftewel de spullen die opraken) op regelmatige tijden bij je thuisbezorgd, zodat je ze in huis hebt voordat het noodlot toeslaat.

Hoe het werkt

1

Stel je abonnement samen en kies je producten.

2

Kies je bezorgschema.

3

Profiteer van de voordelen, exclusief voor de club, zoals Nooit Zonder Mijn Bar.

Als we een Scentsy Bar in je abonnement stopzetten, blijven we die speciaal voor jou maken (zolang je die bar in je bestelling houdt).

Nieuw! Scentsy Club belonings- en doorverwijzingsprogramma

Wanneer je voor jezelf winkelt bij Scentsy Club, of vrienden en familie doorverwijst, die vervolgens in Scentsy Club bestellen, verdien je punten die je kunt gebruiken voor toekomstige bestellingen in Club of op de Persoonlijke website van je Consulent — inclusief warmers, diffusers, Scentsy Buddy's en meer!

Je kunt op twee manieren punten verdienen:

Verdien één punt voor elke euro die je in Scentsy Club besteedt.*

Verdien twee punten voor elke euro die de door jou doorverwezen leden in Scentsy Club besteden.*

Verdien 25 punten, krijg € 1 korting
Verdien 500 punten, krijg € 20 korting
Verdien 1000 punten, krijg € 40 korting
Enzovoorts!

Om punten te gaan verdienen voor je doorverwijzingen, log je in op je Scentsy Club-account en ga je naar de pagina Beloningen en Doorverwijzingen. Daar vind je je unieke doorverwijslink die je naar vrienden en familie kunt sturen. De link leidt hen naar de Persoonlijke website van je Consulent om hun eigen Club-abonnement op te zetten.

Met elke 25 punten die je vervolgens verdient, kun je € 1 korting krijgen op toekomstige Scentsy Club-bestellingen of niet-Scentsy Club-bestellingen op de Persoonlijke website van je Consulent.

*Voorwaarden zijn van toepassing. Punten kunnen niet worden gebruikt voor gelicentieerde producten in een niet-Scentsy Club-bestelling.
Je bouwt geen punten op over de btw van het totaalbedrag dat je uitgeeft.
Meer informatie vind je in de Veelgestelde vragen over Scentsy Club.

Club-voordelen

Nooit Zonder Mijn Bar

10% korting op bestellingen vanaf € 44

Kies een extra artikel voor de halve prijs bij bestellingen vanaf € 88

Aanpasbaar bezorgschema — stel het in en je hoeft er niet meer over na te denken!

Verdien punten voor kortingen via het Scentsy Club belonings- en doorverwijzingsprogramma

De populairste producten van Scentsy Club

Weet je niet waar je moet beginnen? Hier kunnen veel van onze Scentsy Club-leden niet zonder:

Shop alle Scentsy Club-producten

Meer manieren om van Scentsy Club te genieten

Wil je niet elke maand dezelfde spullen ontvangen? Verken deze opties om de verrassingen te laten blijven komen!

Tijdelijke aanbiedingen

Abonneren

Whiff Box

Abonneren

Geur van de Maand

Abonneren

Veelgestelde vragen

Scentsy Club is een abonnementsprogramma waarmee je periodieke verzendingen kunt plannen van je favoriete Scentsy-verbruiksartikelen (ofwel de spullen die opraken) zodat je die met vaste tussenpozen thuisbezorgd krijgt. Scentsy Club biedt ook exclusieve extraatjes, die enkel voorbehouden zijn aan abonnees.

Niets! Er zijn geen kosten verbonden aan een Scentsy Club-abonnement en er zijn geen minimale of maximale aankoopverplichtingen. Je betaalt alleen voor de producten die je bestelt en van toepassing zijnde verzendkosten.

 • Voor alle Club-bestellingen van € 44 of hoger geldt een korting van 10%.
 • Voor alle Club-bestellingen van € 88 of hoger geldt een korting van 10% en deze bestellingen komen in aanmerking voor een extra Scentsy Club-product (inclusief Whiff Box!) voor de halve prijs.* Het minimum van € 88 is gebaseerd op de volledige verkoopprijs, voordat 10% korting is toegepast.
 • Abonnees hebben ook exclusief toegang tot Nooit Zonder Mijn Bar (zie hieronder).
 • Abonnees verdienen punten waarmee ze korting krijgen via het Scentsy Club belonings- en doorverwijzingsprogramma
*Exclusief gelicentieerde producten.

Dit is een van de populairste extraatjes, exclusief voor Scentsy Club-abonnees. Scentsy Bars kunnen in de loop van het jaar uit de roulatie worden genomen om ruimte te maken voor nieuwe. Maar met Nooit Zonder Mijn Bar hoef je je geen zorgen te maken dat je voorgoed een favoriete geur kwijtraakt! Als we stoppen met een bar in je abonnement, blijven we hem speciaal voor jou maken (zolang je die bar in je abonnement houdt)! Dit geldt tevens voor Geur van de Maand Scentsy Bars, Wax-collecties en Bring Back My Bar geuren.

 • Een Scentsy Bar kan alleen aan een abonnement worden toegevoegd zolang deze te koop is op de Persoonlijke website (PWS) van je Consulent.
 • In het geval een Scentsy Bar wordt aangeboden als tijdelijke aanbieding, kan deze bar zolang hij beschikbaar is voor aankoop, via de persoonlijke website van je Consulent toegevoegd worden aan een abonnement, of tot 30 dagen na de lanceerdatum — de langste periode van de twee. Dus zelfs als de bar snel uitverkoopt heb je nog steeds tijd om deze aan je Scentsy Club-abonnement toe te voegen.
 • Gelicentieerde bars (zoals Disney) komen in aanmerking voor Nooit Zonder Mijn Bar, maar de licentie moet nog geldig zijn. Als de licentie vervalt, kunnen we de bar voor niemand meer maken.
 • De verpakking kan na verloop van tijd wijzigen als de bar is stopgezet.
 • De totale hoeveelheid van een stopgezette bar kan verlaagd, maar niet verhoogd worden.
 • De verzending van een stopgezette bar mag eenmaal per twaalf maanden worden overgeslagen. Indien dat vaker is, wordt de bar automatisch en permanent uit het abonnement verwijderd.
 • Verzendingen die worden overgeslagen omdat de betaling mislukte, tellen mee als overgeslagen verzending van Nooit Zonder Mijn Bar.
 • Als een stopgezette bar uit een Scentsy Club-abonnement wordt verwijderd, kan hij niet meer worden toegevoegd, tenzij hij weer te koop wordt aangeboden.
 • Nooit Zonder Mijn Bar geldt uitsluitend voor Scentsy Bars, en is niet beschikbaar voor andere geurproducten in Scentsy Club.

Alle Scentsy-verbruiksartikelen (ofwel de spullen die opraken) die in jouw land beschikbaar zijn, komen in aanmerking — zelfs lampjes en gelicentieerde verbruiksartikelen! Om de complete lijst te zien, kun je op ‘Stel je abonnement samen’ op deze pagina klikken. Let op: De producten kunnen van maand tot maand verschillen.

Niet-verbruiksartikelen (warmers, diffusers, Scentsy Buddy's enz.), verbruiksartikelen (behalve Scentsy Bar-geuren toegevoegd door Nooit Zonder Mijn Bar) die als tijdelijke aanbiedingen worden aangeboden, en uitverkoopartikelen komen niet in aanmerking voor Scentsy Club-abonnementen.

Scentsy Club beloningen en doorverwijzingen is een nieuw programma om onze meest loyale klanten te belonen. Je verdient punten op je eigen abonnement, en nog meer punten als je vrienden en familieleden doorverwijst die vervolgens zelf een aankoop in Scentsy Club doen. Punten kunnen worden ingewisseld voor kortingen op je Scentsy Club-abonnement of op niet-Scentsy Club-bestellingen geplaatst op de Persoonlijke website van je Consulent.

Tenzij anderszins vermeld, kunnen belonings- en doorverwijzingspunten in een verhouding van 25:1 worden ingewisseld.

 • 25 punten = € 1 korting
 • 100 punten = € 4 korting
 • 500 punten = € 20 korting
 • Enzovoorts

Belonings- en doorverwijzingspunten worden aan het begin van elke maand verwerkt en aan je Scentsy Club-account toegevoegd.

Belonings- en doorverwijzingspunten verlopen na 180 dagen. Scentsy stuurt je 30 dagen voor het verlopen van je punten een e-mail, zodat je niet vergeet ze te gebruiken!

Je kunt je belonings- en doorverwijzingspunten automatisch voor toekomstige Scentsy Club-verzendingen gebruiken, of je kunt ze gebruiken voor een niet-Scentsy Club-bestelling via het tabblad Beloningen en Doorverwijzingen van je Scentsy Club-account. Als je een niet-Scentsy Club-bestelling plaatst op de Persoonlijke website van je Consulent, kun je de punten ook inwisselen bij het afrekenen. Op de pagina Controleren & Betalen zie je een prompt 'Scentsy Club-punten inwisselen' nadat je je betaalinformatie hebt ingevoerd. Je kunt dan aangeven hoeveel punten je voor de bestelling wilt gebruiken, met een maximale korting van 50%. Belonings- en doorverwijzingspunten kunnen niet worden gebruikt om gelicentieerde producten te kopen.

Je kunt belonings- en doorverwijzingspunten inwisselen voor alle Scentsy Club-bestellingen. Je kunt geen punten gebruiken voor gelicentieerde producten of liefdadigheidsproducten in een niet-Scentsy Club-bestelling. Je kunt met je punten maximaal 50% korting op je bestellingen krijgen, maar je kunt een artikel niet volledig met punten betalen. Punten kunnen niet worden gebruikt voor verzendkosten.

Je kunt je belonings- en doorverwijzingspunten alleen inwisselen bij de Consulent waaraan je Scentsy Club-abonnement gekoppeld is.

Om vrienden en familie door te verwijzen — en ervoor te zorgen dat ze in je doorverwijsnetwerk worden opgenomen, zodat je punten kunt verdienen! — moet je hen je unieke doorverwijslink sturen. Je vindt je link door in te loggen op je Scentsy Club-account en naar het tabblad Beloningen en Doorverwijzingen te gaan. Kopieer de link en plak hem in de gewenste berichten-app of deel de link via een van de verstrekte methoden. Je moet eerst akkoord gaan met de algemene voorwaarden om toegang tot je unieke doorverwijslink te krijgen. Deel deze link zo veel als je wilt!

Als je je Scentsy Club-abonnement opzegt, kun je de belonings- en doorverwijzingspunten die je eerder hebt verdiend op je Club-account, nog steeds inwisselen. Maar je kunt geen nieuwe belonings- en doorverwijzingspunten meer verdienen, en je verliest je doorverwijsnetwerk van klanten en eventuele Nooit Zonder Mijn Bar-producten die je in je abonnement had. Als je een nieuw Scentsy Club-abonnement opzet, krijg je je doorverwijsnetwerk niet terug.

Voor alle bestellingen van ten minste € 44 (of dat nu in een 10% kortingsmaand is of niet) geldt een korting van 10%. Als je bestelling minder bedraagt dan € 44 tijdens een 10% kortingsmaand, dan ontvang je 10% korting op je bestelling. Als je bestelling meer bedraagt dan € 44, zul je geen extra korting krijgen tijdens de 10% kortingsmaand.

Zodra het totaalbedrag van je abonnement € 44 (verkoopprijs producten) bereikt, dan ontvang je automatisch 10% korting voor dat abonnement. Deze korting geldt zolang je voor ten minste € 44 aan Scentsy Club-producten in je abonnement hebt. De 10% korting heeft geen betrekking op btw. Er geldt geen extra 10% korting gedurende overgangsmaanden.

Zodra het totaalbedrag van je abonnement € 88 (verkoopprijs) bereikt, kom je in aanmerking om een extra product voor de halve prijs toe te voegen. Dit artikel voor de halve prijs blijft gelden zolang je voor minimaal € 88 aan Scentsy Club-producten in je abonnement hebt. Als de verkoopprijs voor de Scentsy Club-producten lager is dan € 88, wordt het artikel voor de halve prijs automatisch verwijderd. Periodieke artikelen voor de halve prijs mogen aangepast of bewerkt worden. Het artikel voor de halve prijs moet verzilverd worden met de huidige verzending. Als je het op dat moment niet verzilvert, gaat de halve prijs-beloning verloren. Als je het voordeel van de halve prijs niet gebruikt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Gelicentieerde producten komen niet in aanmerking om voor de halve prijs in Scentsy Club.

Als je meerdere abonnementen samenvoegt met elk een artikel voor de halve prijs, mag je maar één artikel voor de halve prijs selecteren om door te gaan met je samengevoegde abonnement. Als een van je artikelen voor de halve prijs een Scentsy Bar is die je ontvangt met Nooit Zonder Mijn Bar, moet je die bar in je abonnement houden als je hem wilt blijven ontvangen.

Ja! Hier is de lijst:

Geur van de Maand
Voeg Geur van de Maand-producten Scentsy Bar toe aan je abonnement om elke maand een andere geur bezorgd te krijgen.
Geur van de Maand-bars
Voeg een nu beschikbare Geur van de Maand-bar toe aan je abonnement en ontvang die bar voor altijd dankzij Nooit Zonder Mijn Bar.
Wax-collecties
Je kunt individuele Scentsy Bars uit wax-collecties toevoegen binnen 30 dagen na de lanceerdatum van die collectie, of zolang de bar nog verkrijgbaar is voor aankoop (de langste periode van de twee). Individuele bars uit een wax-collectie komen ook in aanmerking voor Nooit Zonder mijn Bar.
Bring Back My Bar
Voeg enkele — of alle! — BBMB-winnaars toe in de periode dat ze verkocht worden, en je krijgt je favorieten voor altijd dankzij Nooit Zonder Mijn Bar.
Whiff Box
Je kunt een Whiff Box aan je Scentsy Club-abonnement toevoegen voor een maandelijks verrassingsassortiment van trendy en seizoensgebonden producten.

 • Scroll omhoog op deze pagina en klik op 'Stel je abonnement samen'.
 • Kies hoe vaak je een product wilt laten bezorgen: elke maand, twee maanden of drie maanden.
 • Bekijk alle Scentsy Club-producten die in aanmerking komen, en voeg producten toe aan je abonnement.
 • Ga naar de Kassa door in te loggen of een account aan te maken.
 • Stel je periodieke betaling in.
 • Veel plezier met je Scentsy Club-abonnement!

Ja. Neem contact op met je Consulent om je Scentsy Club-abonnementen samen te voegen. Als je accounts onder twee (of meer) verschillende Consulenten zijn opgezet, neem dan contact op met de Consulent met de Club-account die je wilt houden. En houd in gedachten dat er meer dan één leveringsfrequentie mogelijk is binnen dezelfde Club-account (elke maand, twee maanden of drie maanden).

Ja, zolang het een bar in een actuele, verkrijgbare geur is, kan de bar worden verwijderd en later weer worden toegevoegd. Als een stopgezette bar in je abonnement is opgenomen dankzij Nooit Zonder Mijn Bar, mag je het aantal bestelde bars verlagen, maar als je de bar helemaal uit je abonnement verwijdert, kun je hem niet meer toevoegen, tenzij hij weer te koop wordt aangeboden. De totale hoeveelheid van een stopgezette bar kan verlaagd, maar niet verhoogd worden.

Scentsy zal de abonnee e-mailen en hem/haar laten weten dat de betaalinformatie geüpdatet moet worden.

Als je betaalmiddel (bijvoorbeeld een creditcard) wordt geweigerd, sturen we je na elke poging een e-mail. We proberen de bestelling daarna nog twee keer (telkens na 24 uur) te verwerken. Nadat je de factureringsgegevens hebt bijgewerkt en de betaling is gelukt, wordt de bestelling onmiddellijk verzonden. Als een betaalmiddel drie keer achter elkaar wordt geweigerd, wordt de Scentsy Club-verzending overgeslagen en geldt dat als overslaan. Let wel dat als je een bestelling met een Nooit Zonder Mijn Bar geur annuleert, dat als 'overslaan' geldt volgens de regels voor Nooit Zonder Mijn Bar.

Ja. Je kunt alle momenteel beschikbare producten of verzendingen zo vaak als je wilt overslaan. Als je je abonnement wilt wijzigen of je volledige bestelling wilt annuleren, dien je dit minimaal 10 dagen voor de verwerkingsdatum te doen.

Let op: Een verzending met een stopgezette Scentsy Bar mag maar een keer per twaalf maanden worden overgeslagen. Indien dit vaker gebeurt, wordt de bar automatisch en permanent uit het abonnement verwijderd. Een volledige bestelling annuleren telt ook als overslaan. Tijdens een lockdown mag je de gehele verzending overslaan.

Je kunt de verzendkosten reduceren door meerdere abonnementen samen te voegen in een abonnement, op voorwaarde dat dit binnen hetzelfde account van het Scentsy Club-abonnement gebeurt.

Locatie Verzendkosten Verzendkosten
Nederland € 7 voor bestellingen tot € 139.99 5% op bestellingen van € 140 of meer
VK (met uitzondering van Guernsey, Jersey, Alderney, Sark en The Isle of Man) £6 voor bestellingen tot £119.99 5% op bestellingen van £120 of meer
Ierland € 7 voor bestellingen tot € 139.99 5% op bestellingen van € 140 of meer
Oostenrijk en Duitsland € 7 voor bestellingen tot € 139.99 5% op bestellingen van € 140 of meer
Frankrijk € 7 voor bestellingen tot € 139.99 5% op bestellingen van € 140 of meer
Spanje € 7 voor bestellingen tot € 139.99 5% op bestellingen van € 140 of meer
Spanje-Balearen € 17 voor bestellingen tot € 113,33 15% op bestellingen van € 113,34 of meer

Mocht je nog vragen hebben, neem contact met mij op.